Private Lease?

Duidelijkheid en gemak, speciaal voor u!

Opel Private Lease is eigenlijk het beste te vergelijken met het voor een lange termijn huren van een auto. U sluit met ons een contract af voor een langere periode (24, 36, 48 of 60  maanden). Hierdoor kunnen wij u een zeer aantrekkelijk maandtarief aanbieden waar alle bijkomende kosten in zitten. Alleen tanken zult u nog zelf moeten betalen (en de wasstraat natuurlijk!). Wij blijven tijdens het contract de eigenaar van de auto, deze wordt dus niet van u. Aan het einde van de looptijd kunt u de auto weer bij ons inleveren, en voor een nieuwe auto kiezen. Het hebben van een auto wordt op deze manier net zo vanzelfsprekend als het abonnement voor een mobiele telefoon.

Het leasen van een auto is een bewuste keuze. Als u op dit moment zelf een auto bezit, weet u als geen ander dat dit geld kost. Op het eerste gezicht lijkt een Private Lease contract wellicht een prijzige keuze, maar de rekensom kunt u snel zelf maken. Telt u de wegenbelasting, verzekeringspremie, de jaarlijkse onderhoudskosten en de afschrijving van uw auto maar eens op. Private Lease is wellicht wel voordeliger dan het bezit van een auto.

Waar betaalt u voor?

In de Opel Private Lease formule zijn alle kosten voor het gebruik van de auto opgenomen. U betaalt dus niet extra voor een verzekering of onderhoud. Ook de wegenbelasting en de afleverkosten zijn opgenomen. Wellicht is een kort overzicht het handigst. De volgende zaken zijn allemaal opgenomen in het leasebedrag:

  • Het recht op gebruik van de auto
  • Houderschapsbelasting
  • Reparaties, onderhoud en zomerbanden
  • WA Casco verzekering met een eigen bijdrage op Casco van € 150
  • Ongevallen inzittenden verzekering
  • Rechtsbijstandverzekering
  • 24-uurs internationale pechdienst
  • Vervangend vervoer na 48 uur
  • BTW


Zoals u zelf kunt constateren bieden wij een compleet pakket, en hoeft u alleen nog maar te tanken. Klik hier voor een compleet overzicht van de inhoud van Opel Private Lease.

Daarnaast profiteert u van de services die wij u als Opel Private Lease klant kunnen bieden. Zo hebben wij een helpdesk die voor u klaar staat in geval van vragen. Net of u zelf een persoonlijke assistent krijgt.

Toetsing

Een Opel Private Lease contract sluit u met ons af voor een langere periode, we gaan dus gezamenlijk een relatie met elkaar aan.  Graag zouden wij dan ook willen weten wie er met de auto gaat rijden en wie er, niet onbelangrijk,  maandelijks gaat betalen. Wij vragen dus een aantal standaard zaken bij u op om de toetsing te kunnen uitvoeren. Wij zullen een externe toetsing doen bij EDR Credit Services, onze adviseur als het gaat om privépersonen. EDR Credit Services zal tevens het contract registreren bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) te Tiel. Lees hier meer over de toetsing bij een Opel Private Lease contract.

Vragen?

Heeft u nog aanvullende vragen over Opel Private Lease, klik dan hier om naar onze Veel gestelde vragen te gaan. Daarnaast staan wij u tijdens kantooruren graag te woord! Onze contactgegevens kunt u hier vinden.