Hoe zit het met verzekeren?

Goed verzekerd onderweg met Opel Private Lease.

Vanzelfsprekend wilt u dat uw auto goed verzekerd is. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje! Opel Private Lease heeft een zeer uitgebreide verzekering voor iedereen die voor Opel Private Lease kiest.


WA Casco verzekering

Uw nieuwe Opel is WA Casco verzekerd. Alle schades aan uw auto zijn dus gedekt door de verzekering. Er is wel sprake van een eigen bijdrage als we de schade niet kunnen verhalen op een andere partij. Als u dus zelf per ongeluk tegen een paaltje aan rijdt, betaalt u alleen het eigen bijdrage om de schade weer netjes gemaakt te krijgen.

Lage eigen bijdrage

Bij Opel Private Lease houden niet van onaangename verrassingen! U ook niet, en daarom hebben wij een standaard lage eigen bijdrage. Indien u onverhoopt een schade hebt, betaalt u slechts € 150 aan eigen bijdrage. Achteraf krijgt u dus niet alsnog een hoge rekening gepresenteerd. Helder en handig.

Standaard Verkeers Rechtsbijstand

Ook inbegrepen in het standaard pakket is de Verkeers Rechtsbijstandverzekering. Mocht een schade leiden tot een juridisch geschil, kunt u vertrouwen op de rechtsbijstandverzekering, zodat u goed wordt bijgestaan als dat nodig is. Geen zorgen.

Standaard Ongevallen Inzittenden Verzekering

De ongevallen inzittenden verzekering hebben wij ook geregeld. Tot maximaal 5 personen in de auto zijn verzekerd als er wat gebeurt. 

Zekerheid en gemak

Zoals u ziet bieden wij u een uitgebreid standaard pakket. Geen extra opties, maar een complete voordelige dienstverlening die u de zekerheid geven van onbezorgde kilometers. Ook als er wat gebeurt.