Onderhoud en Schade

Opel Private Lease: Alles onder 1 dak, wel zo makkelijk!

Het zit natuurlijk al in onze naam, maar we kunnen het niet vaak genoeg zeggen; bij uw Opel Dealer bent u welkom! 
Uw auto kan voor alle voorkomende werkzaamheden aangeboden worden bij uw lokale Opel Dealer. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact, en uw lokale Opel Dealer helpt u dan ook graag. Of het nu om normaal onderhoud, schade of een bandenwissel gaat, uw Opel Dealer weet wat goed is voor uw Opel.

Hoe werkt dat dan?

Eigenlijk is het heel makkelijk. Alles waarvoor u normaal naar de garage zou gaan, kan bij uw Opel Dealer worden uitgevoerd. Banden kunnen worden gewisseld, ruitschades hersteld en ook voor normale schades weet uw dealer de beste methode om te repareren. Wij noemen dat one-stop-shopping! Voor alle vragen rond uw auto kunt u gewoon naar de lokale dealer, makkelijk en snel!

Schade?

Als u schade heeft waarmee niet kan worden doorgereden kunt u ook vertrouwen op de assistentie van Opel. Bij aflevering van uw auto ontvangt u het Opel Assistance certificaat, waarmee u altijd geholpen wordt. Een VIP behandeling voor uw Opel! 

Op het certificaat staat een centraal telefoonnummer dat u kunt bellen als er iets aan de hand is. De medewerkers van Opel Assistance zorgen ervoor dat alles voor u geregeld wordt.

Een kleine schade?

Maak een afspraak bij uw dealer als het u schikt. Uw Opel Dealer zal samen met u kijken wat nodig is om de schade te repareren en hoe lang u uw auto moet missen. Kunt u na 48 uur onverhoopt nog steeds niet over uw auto beschikken? Dan biedt Opel Private Lease de oplossing et standaard na 48 uur een vervangende auto.

De afhandeling loopt altijd via ons, dus u krijgt geen facturen thuis en hoeft geen bedragen voor te schieten. Ook dat is gemak!

Onderhoud

Elke auto heeft onderhoud nodig, ook die van u! Standaard hebben Opels een hoge onderhoudstermijn, en is het niet nodig om heel vaak naar de garage te gaan. Wel zien we graag in ieder geval 1x per jaar de auto terug in de garage, zodat de conditie van de auto goed bijgehouden kan worden, en u tot het einde van de looptijd kunt genieten van zorgeloze auto rijden.

Ook onderhoud kan gewoon bij de Opel Dealer van uw keuze plaatsvinden, waar en wanneer het u uitkomt! Ook hier regelt de dealer alles met Opel Leasing en hoeft u geen bedragen voor te schieten, want het onderhoud zit natuurlijk in het contract!

Banden

Ook bandenslijtage is opgenomen in het leasecontract. Hierdoor hoeft u dus geen onverwachte uitgaven te doen als uw banden versleten zijn. Uw Opel Dealer heeft altijd banden op voorraad, en kan in veel gevallen snel nieuwe banden monteren. 

 

Makkelijk!

Gemak staat met Opel Private Lease voorop. Één aanspreekpunt voor alles wat er met uw auto aan de hand kan zijn! Uw Opel Dealer kan helpen met alle voorkomende werkzaamheden. Wel zo makkelijk, u hoeft dus niet drie verschillende adressen af te gaan om een sterretje in de ruit, normaal onderhoud en een bandenwissel te laten uitvoeren. Heel efficiënt dus!