Keurmerk Private Lease

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met Opel Private Lease

 

Opel Private Lease is op 1 februari 2016 als één van de eerste Private Lease aanbieders gecertificeerd door de Stichting Keurmerk Private Lease. Het Keurmerk Private Lease is hét kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een privé leasecontract af te sluiten. Het keurmerk is in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld. De onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease reikt het keurmerk uit. Als aanbieder van Private Lease is Opel Leasing, aanbieder van Opel Private Lease, uitgebreid getoetst voordat het keurmerk werd afgegeven. We houden ons aan de Algemene Voorwaarden met eerlijke spelregels. Zo kunt u met een gerust hart kiezen voor Opel Private Lease.  

Het keurmerk staat voor veilig, verantwoord en vertrouwd privé leasen en biedt u de volgende 5 zekerheden:

  1. Eerlijke voorwaarden 
De Algemene Voorwaarden zijn fair en tot stand gekomen in samenwerking met de Consumentenbond. 

  2. Compleet product
Het is duidelijk wat in de leaseprijs is opgenomen. Uw leasecontract is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen, pechhulp, vervangend vervoer en wegenbelasting. 

  3. Bescherming tegen te hoge financiële lasten
De leasemaatschappij bekijkt en beoordeelt samen met u hoeveel u wilt en kunt betalen. Daardoor heeft u de zekerheid dat u de maandelijkse leasekosten financieel kunt dragen.

  4. 14 dagen bedenktijd
U moet zorgeloos kunnen genieten van uw leaseauto en een weloverwogen keuze maken. Daarom heeft u op basis van het consumentenrecht 14 dagen bedenktijd.

  5. Zekerheid bij klachten
Een eventueel geschil wordt snel en eenvoudig opgelost door een onafhankelijke geschillencommissie.


Private Lease is populair: steeds meer particulieren leasen een auto. Dit past in de trend van bezit naar gebruik. U wilt liever niet zelf een groot bedrag uitgeven maar wel graag in een nieuwe, veilige auto rijden. Maar hoe kiest u een betrouwbare leasemaatschappij? Daar helpt het keurmerk u mee.

Ook de overheid vindt het belangrijk dat u als consument eerlijk en goed geïnformeerd een keuze kunt maken. Daarom is er een onafhankelijk keurmerk opgezet. In het bestuur zijn verschillende partijen vertegenwoordigd, zowel uit de autobranche als vanuit  consumentenorganisaties.

Het Keurmerk Private Lease hoort bij Stichting Keurmerk Private Lease. Stichting Keurmerk Private Lease wil de consument beschermen. Dankzij het keurmerk weet u bij welke partij u veilig en verantwoord een auto kunt leasen. Opel Private Lease maakt graag heldere afspraken, zodat u precies weet waar u aan toe bent. We zijn ervan overtuigd dat het belangrijk is dat u als consument tevreden bent. Samen zorgen we ervoor dat u veilig, verantwoord én vertrouwd kunt rijden in uw private leaseauto van Opel Private Lease!

Wilt u meer weten over het Keurmerk Private Lease? Ga naar www.keurmerkprivatelease.nl.