Naar zakelijke leasing

Wat houdt private lease in?

Duidelijkheid en gemak, speciaal voor u!

Opel Private Lease is eigenlijk het beste te vergelijken met het voor een lange termijn huren van een auto. U sluit met ons een contract af voor een langere periode (24, 36, 48 of 60 maanden). Hierdoor kunnen wij u een zeer aantrekkelijk maandtarief aanbieden waar alle bijkomende kosten in zitten. Alleen tanken zult u nog zelf moeten betalen (en de wasstraat natuurlijk!). Wij blijven tijdens het contract de eigenaar van de auto, deze wordt dus niet van u. Aan het einde van de looptijd kunt u de auto weer bij ons inleveren, en voor een nieuwe auto kiezen. Het hebben van een auto wordt op deze manier net zo vanzelfsprekend als het abonnement voor een mobiele telefoon.

Het leasen van een auto is een bewuste keuze. Als u op dit moment zelf een auto bezit, weet u als geen ander dat dit geld kost. Op het eerste gezicht lijkt een Private Lease contract wellicht een prijzige keuze, maar de rekensom kunt u snel zelf maken. Telt u de wegenbelasting, verzekeringspremie, de jaarlijkse onderhoudskosten en de afschrijving van uw auto maar eens op. Private Lease is wellicht wel voordeliger dan het bezit van een auto.

Waar betaalt u voor?

In de Opel Private Lease formule zijn alle kosten voor het gebruik van de auto opgenomen. U betaalt dus niet extra voor een verzekering of onderhoud. Ook de wegenbelasting en de afleverkosten zijn opgenomen. Wellicht is een kort overzicht het handigst. De volgende zaken zijn allemaal opgenomen in het leasebedrag:

Zoals u zelf kunt constateren bieden wij een compleet pakket, en hoeft u alleen nog maar te tanken. Klik hier voor een compleet overzicht van de inhoud van Opel Private Lease.

Daarnaast profiteert u van de services die wij u als Opel Private Lease klant kunnen bieden. Zo hebben wij een helpdesk die voor u klaar staat in geval van vragen. Net of u zelf een persoonlijke assistent krijgt.

Toetsing

Een Opel Private Lease contract sluit u met ons af voor een langere periode, we gaan dus gezamenlijk een relatie met elkaar aan. Graag zouden wij dan ook willen weten wie er met de auto gaat rijden en wie er, niet onbelangrijk, maandelijks gaat betalen. Wij vragen dus een aantal standaard zaken bij u op om de toetsing te kunnen uitvoeren. Wij zullen een externe toetsing doen bij EDR Credit Services, onze adviseur als het gaat om privépersonen. EDR Credit Services zal tevens het contract registreren bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) te Tiel. Lees hier meer over de toetsing bij een Opel Private Lease contract.

Vragen?

Heeft u nog aanvullende vragen over Opel Private Lease, klik dan hier om naar onze Veel gestelde vragen te gaan. Daarnaast staan wij u tijdens kantooruren graag te woord! Onze contactgegevens kunt u hier vinden.

Opel Private Lease is op 1 februari 2016 als één van de eerste Private Lease aanbieders gecertificeerd door de Stichting Keurmerk Private Lease. Het Keurmerk Private Lease is hét kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een privé leasecontract af te sluiten. Het keurmerk is in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld. De onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease reikt het keurmerk uit. Als aanbieder van Private Lease is Opel Leasing, aanbieder van Opel Private Lease, uitgebreid getoetst voordat het keurmerk werd afgegeven. We houden ons aan de Algemene Voorwaarden met eerlijke spelregels. Zo kunt u met een gerust hart kiezen voor Opel Private Lease.

Het keurmerk staat voor veilig, verantwoord en vertrouwd privé leasen en biedt u de volgende 5 zekerheden:

  • Eerlijke voorwaarden 
De Algemene Voorwaarden zijn fair en tot stand gekomen in samenwerking met de Consumentenbond. 

  • Compleet product
Het is duidelijk wat in de leaseprijs is opgenomen. Uw leasecontract is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen, pechhulp, vervangend vervoer en wegenbelasting. 

  • Bescherming tegen te hoge financiële lasten
De leasemaatschappij bekijkt en beoordeelt samen met u hoeveel u wilt en kunt betalen. Daardoor heeft u de zekerheid dat u de maandelijkse leasekosten financieel kunt dragen.

  • 14 dagen bedenktijd
U moet zorgeloos kunnen genieten van uw leaseauto en een weloverwogen keuze maken. Daarom heeft u op basis van het consumentenrecht 14 dagen bedenktijd.

  • Zekerheid bij klachten
Een eventueel geschil wordt snel en eenvoudig opgelost door een onafhankelijke geschillencommissie.

Private Lease is populair: steeds meer particulieren leasen een auto. Dit past in de trend van bezit naar gebruik. U wilt liever niet zelf een groot bedrag uitgeven maar wel graag in een nieuwe, veilige auto rijden. Maar hoe kiest u een betrouwbare leasemaatschappij? Daar helpt het keurmerk u mee. 

Ook de overheid vindt het belangrijk dat u als consument eerlijk en goed geïnformeerd een keuze kunt maken. Daarom is er een onafhankelijk keurmerk opgezet. In het bestuur zijn verschillende partijen vertegenwoordigd, zowel uit de autobranche als vanuit consumentenorganisaties. 

Het Keurmerk Private Lease hoort bij Stichting Keurmerk Private Lease. Stichting Keurmerk Private Lease wil de consument beschermen. Dankzij het keurmerk weet u bij welke partij u veilig en verantwoord een auto kunt leasen. Opel Private Lease maakt graag heldere afspraken, zodat u precies weet waar u aan toe bent. We zijn ervan overtuigd dat het belangrijk is dat u als consument tevreden bent. Samen zorgen we ervoor dat u veilig, verantwoord én vertrouwd kunt rijden in uw private leaseauto van Opel Private Lease! 

Wilt u meer weten over het Keurmerk Private Lease? Ga naar www.keurmerkprivatelease.nl.

Opel Private Lease: Alles onder 1 dak, wel zo makkelijk!

Het zit natuurlijk al in onze naam, maar we kunnen het niet vaak genoeg zeggen; bij uw Opel Dealer bent u welkom!

Uw auto kan voor alle voorkomende werkzaamheden aangeboden worden bij uw lokale Opel Dealer. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact, en uw lokale Opel Dealer helpt u dan ook graag. Of het nu om normaal onderhoud, schade of een bandenwissel gaat, uw Opel Dealer weet wat goed is voor uw Opel. 

Hoe werkt dat dan?

Eigenlijk is het heel makkelijk. Alles waarvoor u normaal naar de garage zou gaan, kan bij uw Opel Dealer worden uitgevoerd. Banden kunnen worden gewisseld, ruitschades hersteld en ook voor normale schades weet uw dealer de beste methode om te repareren. Wij noemen dat one-stop-shopping! Voor alle vragen rond uw auto kunt u gewoon naar de lokale dealer, makkelijk en snel! 

Schade?

Als u schade heeft waarmee niet kan worden doorgereden kunt u ook vertrouwen op de assistentie van Opel. Bij aflevering van uw auto ontvangt u het Opel Assistance certificaat, waarmee u altijd geholpen wordt. Een VIP behandeling voor uw Opel! 

Op het certificaat staat een centraal telefoonnummer dat u kunt bellen als er iets aan de hand is. De medewerkers van Opel Assistance zorgen ervoor dat alles voor u geregeld wordt. 

Een kleine schade?

Maak een afspraak bij uw dealer als het u schikt. Uw Opel Dealer zal samen met u kijken wat nodig is om de schade te repareren en hoe lang u uw auto moet missen. Kunt u na 48 uur onverhoopt nog steeds niet over uw auto beschikken? Dan biedt Opel Private Lease de oplossing et standaard na 48 uur een vervangende auto. 

De afhandeling loopt altijd via ons, dus u krijgt geen facturen thuis en hoeft geen bedragen voor te schieten. Ook dat is gemak! 

Onderhoud

Elke auto heeft onderhoud nodig, ook die van u! Standaard hebben Opels een hoge onderhoudstermijn, en is het niet nodig om heel vaak naar de garage te gaan. Wel zien we graag in ieder geval 1x per jaar de auto terug in de garage, zodat de conditie van de auto goed bijgehouden kan worden, en u tot het einde van de looptijd kunt genieten van zorgeloze auto rijden.

Ook onderhoud kan gewoon bij de Opel Dealer van uw keuze plaatsvinden, waar en wanneer het u uitkomt! Ook hier regelt de dealer alles met Opel Leasing en hoeft u geen bedragen voor te schieten, want het onderhoud zit natuurlijk in het contract! 

Banden

Ook bandenslijtage is opgenomen in het leasecontract. Hierdoor hoeft u dus geen onverwachte uitgaven te doen als uw banden versleten zijn. Uw Opel Dealer heeft altijd banden op voorraad, en kan in veel gevallen snel nieuwe banden monteren. 

Makkelijk!

Gemak staat met Opel Private Lease voorop. Één aanspreekpunt voor alles wat er met uw auto aan de hand kan zijn! Uw Opel Dealer kan helpen met alle voorkomende werkzaamheden. Wel zo makkelijk, u hoeft dus niet drie verschillende adressen af te gaan om een sterretje in de ruit, normaal onderhoud en een bandenwissel te laten uitvoeren. Heel efficiënt dus!

Goed verzekerd onderweg met Opel Private Lease.

Vanzelfsprekend wilt u dat uw auto goed verzekerd is. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje! Opel Private Lease heeft een zeer uitgebreide verzekering voor iedereen die voor Opel Private Lease kiest. 

WA Casco verzekering

Uw nieuwe Opel is WA Casco verzekerd. Alle schades aan uw auto zijn dus gedekt door de verzekering. Er is wel sprake van een eigen bijdrage als we de schade niet kunnen verhalen op een andere partij. Als u dus zelf per ongeluk tegen een paaltje aan rijdt, betaalt u alleen het eigen bijdrage om de schade weer netjes gemaakt te krijgen. 

Lage eigen bijdrage

Bij Opel Private Lease houden niet van onaangename verrassingen! U ook niet, en daarom hebben wij een standaard lage eigen bijdrage. Indien u onverhoopt een schade hebt, betaalt u slechts € 150 aan eigen bijdrage. Achteraf krijgt u dus niet alsnog een hoge rekening gepresenteerd. Helder en handig.

Standaard Verkeers Rechtsbijstand

Ook inbegrepen in het standaard pakket is de Verkeers Rechtsbijstandverzekering. Mocht een schade leiden tot een juridisch geschil, kunt u vertrouwen op de rechtsbijstandverzekering, zodat u goed wordt bijgestaan als dat nodig is. Geen zorgen.

Standaard Ongevallen Inzittenden Verzekering

De ongevallen inzittenden verzekering hebben wij ook geregeld. Tot maximaal 5 personen in de auto zijn verzekerd als er wat gebeurt. 

Zekerheid en gemak

Zoals u ziet bieden wij u een uitgebreid standaard pakket. Geen extra opties, maar een complete voordelige dienstverlening die u de zekerheid geven van onbezorgde kilometers. Ook als er wat gebeurt.