De nieuwe Astra tart de topklasse!

Private Lease vanaf € 345 per maand!

De nieuwe Opel Astra is veel méér dan een nieuwe versie van één van de meest populaire modellen van Opel. Het is een meesterwerk van geavanceerde Duitse techniek, gecombineerd met een inspirerend design. Opel heeft op alle terreinen de grenzen verlegd. De nieuwe Astra beschikt over premium innivatie, is compacter, maar van binnen ruimer dan ooit. Daarmee is de nieuwe Opel Astra de nieuwe benchmark in het C-segment!

Probeer de nieuwe Astra zelf bij uw eigen Opel dealer door een proefrit aan te vragen. 

Baanbrekend innovatief

De nieuwe Astra is de benchmark in het C-segment. Zo beschikt de Astra over luxe dat men normaalgesproken in hogere premium klasses verwacht als, IntelliLux Matrix koplampen, Opel Onstar met een persoonlijke service-assistent, Traffic Sign Assist en Forward collision warning.

Krachtige en toch zuinige motoren
Motorisch wordt uitgepakt met benzines variërend in vermogens tussen de 105 en 200 pk. Van de 1.0 liter driecilinderturbo benzine zijn alvast enkele specificaties vrijgegeven. Deze levert 105 pk en 170 Nm en wordt gekoppeld aan een handbak. Ook kan er worden gekozen voor de sterkere 1.4 viercilinderturbo benzine, met 150 pk en 230 NM koppel. De 1.0 liter is er met Easytronic 3.0 automaat en de 1.4 liter als 6-traps automaat. Het maximale trekgewicht voor de nieuwe Astra bedraagt 1.650 kg. 

Offerte opvragen?

U rijdt de Nieuwe Astra in Private Lease al voor € 345 per maand incl. BTW. Voor de Nieuwe Astra kunt u nu direct uw all-in maandtarief calculeren of een offerte opvragen.

Stel nu uw nieuwe Opel Astra in Private Lease samen en vraag direct een offerte aan.

* Genoemde Private Lease prijzen zijn gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar.