Lease de ADAM ROCKS nu privé.

Het stoere broertje... Lease de ADAM ROCKS nu Privé met Opel Private Lease.

ADAM ROCKS Private Lease

De omrande wielkasten op de carrosserie en het met 15 millimeter verhoogde onderstel geven de 3,74 meter lange ADAM ROCKS een gespierd uiterlijk. Hij introduceert bovendien een gloednieuwe generatie motoren in de ADAM-familie. De 1.0 ECOTEC Direct Injection Turbo loopt bijzonder geluids-en trillingsarm en wordt gecombineerd met een tevens nieuw ontwikkelde handgeschakelde 6-versnellingsbak. Met recht kan de ADAM ROCKS een mini-crossover genoemd worden!

Voor de basisprijs biedt de volledig te personaliseren ADAM ROCKS een uitgebreide standaarduitrusting, zoals Electronic Climate Control (ECC), een met leder bekleed stuur, verwarmbare buitenspiegels, Cruise Control en radio/CD-speler met Bluetooth aansluiting voor mobiele telefoons. Het unieke stoffen Swing Top-dak van de ROCKS, dat in slechts vijf seconden elektrisch is te openen, en de gepersonaliseerde sleutel behoren ook tot de standaarduitrusting. Het meermaals bekroonde IntelliLink infotainmentsysteem van Opel is optioneel verkrijgbaar. De ADAM ROCKS wordt aangeboden met een all inclusive Private Lease tarief van € 279* per maand (inclusief metallic lak, winterpakket en verwarmbare buitenspiegels). Hiermee zijn alle kosten gedekt, met uitzondering van de brandstof.

De ADAM ROCKS is met recht het stoere broertje! Laat u verrassen door de scherpe rijeigenschappen, en geniet van de zon met het elektrisch te openen dak. Stel nu uw eigen ADAM ROCKS Private Lease contract samen!

Stel nu uw Opel ADAM ROCKS Private Lease contract samen.

* Genoemde prijzen zijn gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar.