Lease de Opel Cascada nu privé.

Uit je dak met Opel Private Lease! Rijden zonder zorgen.

De Opel Cascada: de cabrio die alle grenzen verlegt. Allereerst door zijn baanbrekende carrosserie, met perfecte contouren en een design dat direct herinnert aan de klassieke cabrio. Net zo verrassend is zijn verbluffend luxe interieur, dat alle verwachtingen overtreft. De hoge kwaliteit van de materialen, en de vakkundige afwerking zetten deze vierzits cabrio op ongekend hoog niveau. Ook de snelheid waarmee het dak in- en uitvouwt en de stevigheid van de constructie zijn ongeëvenaard.

En terwijl de meest cabrio’s alleen op de weg komen als de zon schijnt, weet de Cascada zich ook in regen en sneeuw uitstekend te vermaken. Dankzij de unieke dakconstructie, het luxueus ingerichte interieur en zijn soepele rijeigenschappen laat de Cascada je in elk seizoen genieten van de vrijheid van rijden met open dak – van het eerste lentebriesje tot de frisse herfstwind.

Met Opel Private Lease stapt u nu in de Opel Cascada vanaf €569* per maand, gebaseerd op 48 maanden en 10.000 km per jaar. De Opel Cascada is standaard bijzonder compleet. 

Stel nu uw Opel Cascada Private Lease contract samen.

* Genoemde prijzen zijn gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar.