Lease de Opel ADAM nu privé.

Altijd jouw eigen stijl! Rijden zonder zorgen met Opel Private Lease.

Opel Adam Private Lease

Jouw nieuwe Opel ADAM bestaat nog niet. Want een ADAM kies je niet uit, je creëert er zelf één. Van de velgen tot het dak, zowel het interieur als het exterieur, de ADAM kun je zelf ontwerpen tot in ieder detail. Ook binnenin de ADAM heb je het helemaal voor het zeggen. Het innovatieve Intellilink infotainment-systeem kun je naast het 7 inch touchscreen eveneens aansturen met Siri Eyes Free spraakherkenning via je iPhone (Engelstalig). De persoonlijke assistent van Apple is geïntegreerd in de ADAM. Je favoriete muziek afspelen, een e-mail sturen of een vriend bellen? Je hoeft er alleen maar om te vragen. Met beide handen aan het stuur. Check hier de video over hoe makkelijk dit kan!

Creëer jouw unieke ADAM!

ADAM heeft vele keuze-mogelijkheden. Heb je moeite met kiezen? Geen probleem! Om je op weg te helpen, hebben wij ook zes ADAM’s samengesteld met de meest gekozen combinaties van de afgelopen periode. En om de keuze nog gemakkelijker te maken, zijn deze ADAM Favourites financieel ook nog eens zeer aantrekkelijk. 

VRAAG JOUW OFFERTE AAN IN ONZE STEL SAMEN MODULE.

Je rijdt al een Opel ADAM in een Private Lease contract voor slechts 249* per maand. Het enige dat je nog hoeft te doen is tanken! 

Meer zien? Check onderstaande video's!

Opel ADAM customization!
 
 
Opel ADAM - OnStar 4G WIFI connectie
\
 
*Genoemde prijzen zijn gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar.