Onderhoud & APK.

De zekerheid van vaste kosten; geen verrassingen!

Elke auto heeft periodiek zijn onderhoud nodig. Ook die van U. De onderhoudsinterval verschilt per auto en model. U treft de onderhoudsintervallen aan in het onderhoudsboekje van uw auto, en vaak hangt er een kaartje aan uw stuur met de onderhoudsinterval erop vermeld.

Afspraak maken voor onderhoud

Private Lease Onderhoud U kunt te allen tijde een afspraak maken bij de Opeldealer van uw keuze. Als gebruiker heeft u het beste zicht op de staat van de auto. Controleer dan ook regelmatig de olie, koelvloeistof, ruitensproeiervloeistof en de staat van de banden. Richtlijnen hiervoor vindt u in het instructieboekje van de fabrikant. Natuurlijk kunt u ook via Opel Direct een afspraak maken, online en wel zo makkelijk! 

 Maak een afspraak

APK-Keuring

Afhankelijk van het voertuig, de registratiedatum én de brandstofsoort, moet uw auto vanaf het derde of vierde levensjaar 1 keer per jaar of 1 keer per 2 jaar APK-gekeurd worden. Het RDW en Opel Leasing zorgen ervoor dat u tijdig een waarschuwing krijgt als een APK keuring voor u van toepassing is.Voor het uitvoeren van de APK maakt u een afspraak met uw dealer.

 

 Zoek een Opel Dealer