Opel Private Lease en het Milieu.

Ook wij werken aan een betere toekomst!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is al geruime tijd één van de belangrijkste speerpunten van het mobiliteitsbeleid in Nederland.

Als mobiliteitsprovider bij uitstek hebben wij dit thema tot een van onze uitdagingen gemaakt. Hoe kunnen wij als bedrijf bijdragen aan een verantwoord milieubeleid? Hoe gaan wij als organisatie om met onze eigen doelstellingen? Hoe kunnen wij een groen wagenpark in nederland stimuleren?

Wij zijn dan ook dagelijks bezig met het adviseren van organisaties en personen in het voeren van een verantwoord beleid. Als Opel Private Lease klant weet u zo ook dat u met een organisatie zaken doet die een steentje bijdraagt aan het milieu. In het Private Lease aanbod houden wij bijvoorbeeld actief rekening met de selectie van minder milieubelastende modellen. Zo draagt u ook automatisch bij!

Duurzaamheid

Ook bij onze eigen bedrijfsvoering hechten wij groot belang aan duurzaamheid. Opel Leasing is bijvoorbeeld gecertificeerd met het ISO 14001 certificaat. Daarom hebben wij een milieubeleidsverklaring opgesteld. Om het bewustzijn van de omgeving rondom onze organisatie vast te leggen, hanteert Opel Leasing de richtlijn van ISO 26000 om intern maatschappelijk verantwoord ondernemen te verankeren.