Opel Private Lease & KNKV

Samenwerking KNKV en Opel Private Lease: Opel Leasing betaalt jouw contributie

Opel Private Lease en de KNKV hebben de handen ineen geslagen om jou als korfballer te ondersteunen in de sport. Als lid van het KNKV weet je als geen ander wat er voor nodig is om wekelijks een topprestatie te leveren. Dit sluit goed aan bij de topprestaties die Opel met haar modellen levert in de Nederlandse markt. Het KNKV zet zich dagelijks in om de korfbalsport naar een hoger niveau te brengen en de verenigingen en haar leden te ondersteunen. Mede daarom is het KNKV een samenwerking met Opel Private Lease aangegaan en heeft dit geleid tot een uniek aanbod voor jou als lid van het KNKV.

 

Voordeel voor jou als KNKV lid

Opel Private Lease biedt jou een uniek aanbod. Je profiteert namelijk van de volgende extra's bij aangaan van een nieuw Opel Private Lease contract:

• Contributiegeld cashback op uw rekening gestort t.w.v. € 200!

• 50% korting op meerprijs bij minder dan 6 schadevrije jaren.

• Meerprijs voor winterbanden voor slechts € 10 per maand, ongeacht het Opel model.

 

Hoe maak je gebruik van deze actie?

In onderstaande Opel Private Lease configurator stel jij jouw nieuwe Opel Private Lease samen. In de configurator kies je het gewenste Opel model en nadat je de gegevens hebt ingevuld zullen wij contact met je opnemen om de specifieke auto en eventuele opties samen te stellen en te bespreken.

LET OP: in het opmerkingen veld noteer je jouw KNVK ledennummer. Dit nummer zullen wij toetsen bij het KNKV. Ben je nog geen lid maar wil je wel graag lid worden? Dan kun je dit eveneens aangeven in het opmerkingen veld, zodat het KNKV jou kan koppelen aan één van de 525 korfbalverenigingen in Nederland.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Stel samen.

{{item.make}} {{item.model}}

{{item.model_variant}} {{item.type}} / {{item.transmission}}
Looptijd: {{item.duration}} maanden
Kilometers: {{item.distance | number | commaToDecimal}}
Schadevrije jaren: {{item.schadevrijejaren}}

Vanaf

€ {{leasePrice | number:2 | decimalToComma}}

p/mnd
  Meerprijs per km: {{item.meerprijs}} Minderprijs per km: {{item.minderprijs}}